Benieuwd naar onze andere verwarmingsoplossingen?

Atlantic biedt verschillende mogelijkheden aan om je woning te verwarmen. 

Ontdek ons aanbod hieronder!

Een warmtepomp is een thermodynamisch toestel dat de van nature aanwezige warmte uit de buitenlucht onttrekt en deze warmte afgeeft aan het verwarmingssysteem in je woning. In vergelijking met een gasketel kan je met de warmtepompen van Atlantic tot 80% besparen op je verwarmingsfactuur en de CO2-uitstoot met meer dan 70% verminderen. 

Ontdek onze ruimste keuze aan warmtepompoplossingen voor comfort en energiebesparing!

Warmtepompen

Lucht is een ideale energiebron om water op te warmen: gratis, schoon en hernieuwbaar. Een oplossing die ook 's nachts of bij mist en regen nog werkt. M.a.w. een milieuvriendelijke oplossing voor de bereiding van warm water in alle weersomstandigheden.

Atlantic biedt performante en zuinige comfortoplossingen voor de warmwaterbereiding voor jou en je gezin.

Warmtepompboilers

De elektrische boilers van Atlantic zijn verkrijgbaar in uiteenlopende capaciteiten van 10 tot 300L, een waaier aan modellen, design en technologie, voor een naadloze integratie in je interieur. Dankzij hun intelligente functies leren de elektrische boilers van Atlantic de verbruiksgewoontes van je gezin kenne. Zo kan je besparen op je energierekening terwijl je toch steeds ruim voldoende water ter beschikking heeft. 

Ontdek ons aanbod!

Elektrische boilers