Ervaar de 'CONNECTED' radiatoren van Atlantic!

De revolutie van het verbonden comfort!

Cozytouch-app / Intelligente Sturing / Triple Comfort System

Logo-Cozytouch-2018.png

Download de app via Apple Store of Google Play

Bedien je Atlantic toestel op afstand met de Atlantic Cozytouch-app!

 

COZYTOUCH is een app waarmee je heel gemakkelijk je verwarmingscomfort kan regelen, jouw afwezigheden beheren en je gerealiseerde besparingen bekijken, waar je ook bent en wanneer je maar wil.

Om de Cozytouch-app van Atlantic te kunnen gebruiken, moet je de Cozytouch Bridge aanschaffen, aansluiten op je modem en koppelen met je radiatoren. 

Dan kan je met deze app: 
 

 • Uw thermisch comfort regelen waar en wanneer je wil
  Anticiperen op jouw thuiskomst en je radiatoren alvast aanschakelen? De luchtkwaliteit in je woning bewaken? Geen probleem, COZYTOUCH kan het allemaal, dit en nog veel meer. Je dagelijks comfort thuis vaart er wel bij.

   

 • Eenvoudigweg uw afwezigheden beheren
  Je verwarming of boiler vergeten uit te schakelen en je bent al onderweg naar jouw vakantieadres? COZYTOUCH brengt ook gemoedsrust. Vertrek ontspannen op vakantie, je kan altijd nog vanop afstand je toestel uitschakelen zodat je niet onnodig energie verspilt.

   

 • Je besparingen bekijken en analyseren
  COZYTOUCH is een complete app waarmee je eenvoudig je energieverbruik kan visualiseren. 

   

 • Een comfort genieten aangepast aan je behoeftes
  Als jouw partner in de zithoek graag een temperatuur van 19°C heeft terwijl jij in je bureau aangenaam werkt bij 20°C... en voor de slaapkamer moet het een frisse 16°C blijven... Geen probleem. Met COZYTOUCH kan je de temperatuur kamer per kamer regelen. Met COZYTOUCH past je huiselijk comfort zich aan jouw wensen en behoeftes aan.

COZYTOUCH is de zekerheid dat je heel gemakkelijk zelf je comfortmomenten kan programmeren of de periodes waarin je energie wenst te besparen.

Deze app is gebruiksvriendelijk en intuïtief en compatibel met de elektrische verwarmingstoestellen, de ventilatie en de boilers van ATLANTIC.

Intelligente Sturing

 

De Intelligente Sturing is een uitvinding van Atlantic. Je radiator of handdoekradiator past zelf zijn werking aan, actualiseert zijn programma, anticipeert en past zich permanent aan onvoorziene omstandigheden aan. Zo geniet je altijd van het grootst mogelijke comfort en de grootst mogelijke besparing.

Triple Comfort System, toptechnologie voor jouw dagelijks comfort

 

 • De ideale temperatuur in je badkamer

 • Aangenaam warme en droge badhanddoeken

 • Voor het ideale verwenmoment

 

Ook al hangt je handdoekdroger vol handdoeken, dankzij de technologie Triple Comfort System verwarm je je badkamer tot de voor jou ideale temperatuur. ​

Je hoeft geen krachtiger model meer te kiezen om een ontoereikende verwarming te compenseren.