Op zoek naar een installateur voor je Atlantic toestel?

Zoek een Atlantic-installateur of -verdeler in jouw buurt!

Meer advies of een offerte nodig? Of meer informatie over welk vermogen en welke Atlantic-oplossing voor jou het best geschikt is? Neem dan contact op met een installateur of verdeler van de badkamerradiatoren, badhanddoekdrogers of elektrische verwarmingsoplossingen van Atlantic.

 

6 goede redenen om een beroep te doen op een professional:

 1. De garantie van persoonlijk advies:
  Een professional die bij jou ter plaatse komt, maakt een volledige analyse van je huidige installatie en stelt je het product voor dat het beste bij jouw woning past.

   

 2. De geruststelling van een veilige installatie
  Een installatie overeenkomstig de normen en de thermische voorschriften, uitgevoerd door een erkend installateur, voor een toestel dat veel langer meegaat.

   

 3. Gemoedsrust tijdens de uitvoering
  Geen stress, je installateur zorgt voor alles: afvoer van je oude toestellen, installatie en indienststelling van de nieuwe.

   

 4. Verlaagde btw en subsidies
  Wanneer je jouw project toevertrouwt aan een professionl, kun je in bepaalde gevallen genieten van een verlaagd btw-tarief of van subsidies.

   

 5. Een servicedienst voor al je vragen
  Bij vragen, problemen of voor onderhoud kun je jouw installateur contacteren. Dankzij hem geniet je van een garantie van 2 jaar op onderdelen van Atlantic-apparatuur.

   

 6. Een vertrouwd merk en Franse kwaliteitsproducten
  Atlantic is de eerste Franse radiatorfabrikant, het bedrijf werd meer dan 50 jaar geleden opgericht en 93% van onze producten wordt in Frankrijk vervaardigd.